b_150_150_16777215_00_images_rating.png

Cu multi ani in urma, cand a aparut pe piata din Romania, emag a cam rupt gura targului cu produsele pe care le avea disponibile online, un showroom mare, impresia pe care o dadea clientilor ca sunt importanti pt ei. Timpul a trecut, numarul de clienti al emag a luat proportie, traficul pe mizeria lor de site a crescut, a crescut si tipul de produse comercializate. calitatea serviciilor a scazut. De fapt, nu doar a scazut ci s-a dus dracu` de tot.

Au inceput cu tepe la produse, cu raspuns in doi peri, cu formulari luate cu copy/paste in cazul reclamatiilor... iar dezinteresul fata de clienti si situatiile si problemele lor a scazut.

Pentru ca merg vanzarile si clientii se abtin de la reclamatii ANPC, emagul face ce vrea muschiul lui in ultima perioada. De ce? Simplu: este ditamai retailerul, cu cifra mare de afaceri si un contribuitor important la bugetul de stat.

In imaginea principala a articolului se poate observa gradul de multumire al celor care au impartasit pe pagina de facebook a emag experientele lor si gradul de multumire la adresa magazinului.

Mai jos, in celelalte imagini atasate, se poate observa clar o scamatorie pe care o face emag. Mai exact, se ia una bucata iPhone X 256 GB (pret 6199.99 Lei), se ia si una bucata husa Joyroom BP360 Black (pret pana in 119 Lei) si se vand ca pachet la 7099.99 Lei.

Stau si ma intreb, siderat, cat de prosti ne considera emag, daca are impresia ca poate baga asa ceva pe gat clientilor. Cam atat de prosti, daca review-ul in care am mentionat situatia asta a fost respins pe motiv ca nu are legatura cu produsul vandut de ei.

Singurul sfat pe care il am catre TOTI clientii nemultumiti din tara asta, fie ca sunt ai emag sau ai altui retailer, este sa apeleze la ANPC. Cu cat mai multe plangeri / sesizari la ANPC, cu atat mai bine pentru clienti. In felul asta noi, ca si clienti, nu platim degeaba salariile bugetarilor, iar retailerii vor invata ca, desi traim in Romania, nu isi pot bate joc de clienti si ca, pe langa drepturi si beneficii, un agent ecoomic mai are si obligatii.

Hai sictir, eMAG!

b_150_150_16777215_00_images_iphx.png

b_150_150_16777215_00_images_husa.png

b_150_150_16777215_00_images_iphxhusa.png