Fabio Pizza Facebook

Prima mea intalnire cu fabiopizza.ro a avut loc in urma cu multi ani... cred ca tot sunt vreo 6-7 ani de atunci. Initial am fost foarte placut impresionat de mancarurile lor, de profesionalism, de calitatea bucatelor preparate de ei, fie ca era vorba de o salata, o pizza, sau o prajitura mai speciala. Fiind foarte multumit de ei, am inceput sa comand tot mai mult, tot mai des si, lucrand intr-un mediu corporatist, e leste de inteles ca ii mai influentam si pe altii si comandam cate 10-12 pizza, cel putin, cate o data sau de doua ori pe saptamana.

Ca toate job-urile romanesti, insa, si asta a inceput sa dea chix. In urma cu vreo 2 ani au inceput sa intarzie livrarile comenzilor, apoi au inceput sa incurce comenzile (comanzi o Quattro stagioni si iti aduce Diavola, sau altceva... si aia mai tarziu decat au estimat). Am facut reclamatii, am refuzat comenzi, dar cand am mai dat comanda, au venit cu o atentie si cu scuze ca au provocat nemultumiri la comenzile anterioare. Normal ca iti place cand vezi ca ai parte de atentie de la comersant, ca sa zic asa, si iti gadila orgoliu` tau de comparator/consumator.

Pentru ca, sincer sa fiu, au avut cea mai buna pizza din Bucuresti o perioada foarte lunga, am continuat sa comand de la ei.

Am trecut cu vederea, dar am comandat tot mai rar. In ultimele 3 luni am dat 6 comenzi, fata de ~20/3 luni in primii 3-4 ani, dar chiar si asa tot au dat chix la 4 dintre ele. Pe langa faptul ca tot ce a fost pizza cu blat subtire, a venit arsa pe margine... arsa, adica era carbonizata o portiune de 2-3mm de jur imprejurul blatului, de parca am comandat carbune pentru desen, nu pizza, au mai si intarziat ~40 de minute cu livrarea uneia dintre comenzi, deci pizza a fost livrata in 130 min, in loc de 90, pentru ca sunt aglomerati si ei nu sunt in stare sa estimeze corect, iar azi, cand am zis ca totul e ok pentru ca s-au incadrat in timp, pizza a fost rece, arsa pe margini asa cum am mentionat anterior si am primit si un sos mai putin, pe care l-am platit, by the way.

Concluzia, comandati de oriunde altundeva, numai de la fabiopizza.ro nu. S-a dus demult vremea in care pizza venea calda, bine facuta, la timp... Mai jos 3 comenzi la care au dat chix.

#1515003015 03 Ian 2018 53,10 lei 80 min.
#1512724660 08 Dec 2017 51,30 lei 90 min.
#1509990937 06 Nov 2017 47,70 lei 80 min.